Spread the love
Copy and paste this code on your site

 

 

Tani që Alfa Romeo është rikthyer  me Giulia , mund ta urojme  vetëm për fat të mirë.

Alfa 156.  Thjeshtë,  është një nga makinat më të mira të mëpërparshme  dhe akoma sot, nga pikëpamja e driveability (stabilitetit dhe aftesise ne rruge).  Në të vërtetë, që të jesh i sinqertë është gjithashtu shumë më e mirë – përsëri nga këndvështrimi i udhëzuesit – të disa traksioneve të mëvonshme të epokës së saj;  praktikisht të gjithë, me përjashtim të BMW Series 3 .

Por Alfa Romeo 156 nuk është vetëm e bukur për ta pilotuar , por edhe për ta parë, përtej shijeve personale.

Nuk është e rastësishme që laps që ka dizajnuar atë është ai i Walter De Silva, i cili në sajë të kësaj pune (të shkëlqyer) do të punësohet nga gjermanët e Volkswagen, së pari të drejtojë Qendrën e Stilit  Seat,  pastaj të koordinojë dhe të japë direktiva për të gjithë Grupin.

Por le të kthehemi tek ajo, në sallon, pastaj në karrocën e stacionit, ose më mirë në Sportwagon dhe pastaj në Crosswagon , me origjinën e tij të përulur, por që dinte se si ti pushtonte zemrat, titujt dhe titujt në rrugë të mbarë. Përkundër kësaj, duhet të thuhet se cilësia e ndërtimit nuk është saktësisht e patëmetë.

Copy and paste this code on your site
Ngarko më shumë artikuj të ngjashëm
Ngarko më shumë në BOTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

gjithashtu

Gjuetari më vdekjeprurës i njerëzve në planet

Spread the love Copy and paste this code on your site Gjuetari më vdekjeprurës i njerëzve …