Spread the love
Copy and paste this code on your site

Ka shumë pak ankesa që mund të vendosen në 812 Superfast të Ferrarit. Përjashtimi i një çmimi të lartë, është shumë e përsosur. E drejta në fund të listës së gjërave që duhej të adresohej ishte mungesa e fuqisë dhe agresionit pamor. Megjithatë, kjo nuk e ka ndalur sintetizuesin Novitec që të ketë një lëvizje

Njihuni me Novitec N-Largo. Ka më shumë parafjalësh dhe parakalues ​​të skalitur, me një total prej 14 centimetra të shtuara në gjerësinë e super-veturë tashmë të gjerë. Hapsirat më të mëdha janë të dukshme kur shikoni në pjesën e prapme të makinës, duke përfshirë shfryresit e medhenj  ajrore të  shtuar.

Rrotat e aliazhit   të mëdha gjithashtu rrijnë brenda harqeve më të gjera, 21 inç në pjesën e përparme dhe 22 në pjesën e prapme.

N-Largo gjithashtu ka një spoiler të veçantë të pasme dhe trim shtesë të karbonit. Modifikimet janë testuar në mënyrë aerodinamike dhe me sa duket prodhojnë downforce reale. E gjithë kjo punon së bashku në prodhimin e disa dizajneve serioze të performancës.

Tashmë 812,   V12 i  është vendosur thithje  të mëdhe ajri , me shtimin e një shkarkimi të lartë të performancës dhe hartimin e modeleve të motorit. Shkarkimi është i disponueshëm në çelik inox ose unconel, ky i fundit është një material ekzotik i përdorur në Formula 1 . E gjitha kjo, është  me një fuqi 840hp  në 8,750rpm.

Super GT. N-Largo gjithashtu do të thyejë nga 0 në 62mph në 2.8 sekonda, në rrugën drejt një shpejtësi maksimale prej 214mph. Këto shifra janë 0.1 sekonda dhe 3mph me një makinë  e pa modifikuar.

Copy and paste this code on your site
Ngarko më shumë artikuj të ngjashëm
Ngarko më shumë në EUROPA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

gjithashtu

Astronauti Luca Parmitano solli këtë imazh të kontinentit afrikan sot

Spread the love Copy and paste this code on your site Astronauti Luca Parmitano kapi këtë …