Spread the love
Në Xhakartë qytetarët paralajmërohen nga rreziku i thatësirës

Në kryeqytetin e Indonezisë, Xhakartë, qytetarëve iu është bërë thirrje që të përdorin ujin në mënyrë efikase për shkak të rrezikut të thatësirës.

Sipas lajmit të gazetës Republika, guvernatori i qytetit Anies Baswedan, pas paralajmërimit të meteorologjisë për thatësirë në Xhakartë, nga banorët e qytetit kërkoi që të përdorin me efikasitet burimet ujore.

Ai bëri thirrje që të kursehet uji, duke treguar se ka nevojë për menaxhim të drejtë të kullimit të ujit për të mundësuar ripërdorimin e ujërave të zeza.

Zyrtarët e Qendrës Kombëtare të Meteorologjisë, Klimës dhe Gjeofizikës (BMKG) paralajmëruan se në provincat e Xhakartës dhe Bantenit pritja e reshjeve në 10 ditët e ardhshme është e ulët

Ngarko më shumë artikuj të ngjashëm
Ngarko më shumë në AKTUALITET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

gjithashtu

Rama prezanton projektin për Aeroportin e Vlorës, nuk zihen më në gojë turqit. Dy opsione për ndërtimin e tij

Spread the love Vjeshta përveç qetësimit të toneve politike vjen me lajme të mira edhe për…