Spread the love

Një tjetër biznesmen është arrestuar nga ana e policisë së Tiranës, në sajë të aksionit kundër informalitetit. Në pranga ka rënë biznesmeni Agim Kola, i cili akuzohet për fatura fiktive, administrator i ‘Hidro Company”.

Kola është biznesmeni i 17-të që arrestohet në kuadër të operacionit kundër skemave fiktive dhe informalitetit, ndërsa një pjesë e mirë e të arrestuarve të mëhershëm janë lënë të lirë nga ana e gjykatës.

Biznesmenët e arrestuar deri tani:

Dliron Bareti, administrator i një subjekti privat

Paqsor Buzi, aksioner me 50% i G.P.G Company

Besnik Pelivani, kompania e ndërtimit A.B.BE

Astrit Lala, kompania Leksi Security 1

Haxhi Sala, kompania Leksi Security

Ilia Dimo, kompania IBS sh.p.k

Fatmir Firi, kompania Arb &Trans Sh.p.k

Shkëlqim Prodani, kompania Red Black

Ardian Bejko, kompania “Babeko Trans”

Shpresa Joanidhi, kompania “Shpresa” sh.p.k

Mhill Ndreca, kompania “Kombeas”

Rabi Kurti, kompania “Kurti Construction”

Riza Roshi, kompania “Dorgen” sh.p.k

Rrapo Baduni, kompania “Bani/s”

Vasil Korita, kompania “Medi Pharma”

Vangjush Mbriçe, kompania C.E.C Group

Drilon Bareti, kompania EBA.

Ngarko më shumë artikuj të ngjashëm
Ngarko më shumë në AKTUALITET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

gjithashtu

Rama prezanton projektin për Aeroportin e Vlorës, nuk zihen më në gojë turqit. Dy opsione për ndërtimin e tij

Spread the love Vjeshta përveç qetësimit të toneve politike vjen me lajme të mira edhe për…