Home BOTA Alfa Romeo Giulia ishte në qendër të vëmendjes, në skenat që u regjistruan në qytetin e vjetër italian

Alfa Romeo Giulia ishte në qendër të vëmendjes, në skenat që u regjistruan në qytetin e vjetër italian

3 min read
0
0
95
Spread the love

Filmi “6 Undergroud” me buxhet prej 150 milionë eurove, thuhet të jetë më i shtrenjti që e ka realizuar Netflix deri më tani.

Në skenat e këtij filmi aksion që janë filmuar në Florencë të Italisë, bie në sy më së shumti vetura me shkathtësinë mbresëlënëse që është përdorur nga aktorët.

Mes rrugëve të qeta dhe objekteve të lashta të këtij qyteti historik, shfaqet lëvizja e shpejtë që ka bërë kjo makinë, ndërsa nuk kursehen dëmet e shumta. Asnjë prej kalimtarëve nuk duket se është lënduar, ndërsa asnjë gërvishtje nuk pësoi makina që ëishte në ndjekje.

Se si do të rrjedhë ngjarja e këtij filmi, si dhe lëvizjen që do ta bëjë Alfa Romeo Giulia, pritet ta shohim nga fillimi i muajit që vjen, kur do të fillojë të transmetohet filmi që pritet të jetë shumë i mirë.

The movie “6 Undergroud” with a budget of 150 million euros, is said to be the
most expensive Netflix has made so far. Awesome used by the actors.
Amidst the quiet streets and ancient buildings of this historic city,
the fast movement of this car shows, while not saving much damage
. None of the bystanders appear to have been injured, with no scratches
being hit by the car that was in the pursuit. , when the movie that is expected
to be very good will start airing.

 

Si dice che il film “6 Undergroud” con un budget di 150 milioni di euro sia il più costoso che Netflix abbia realizzato finora. Fantastico usato dagli attori. Tra le strade tranquille e gli antichi edifici di questa città storica, il movimento veloce di questa macchina mostra, senza risparmiare molti danni. Nessuno degli astanti sembra essere stato ferito, senza che i graffi siano stati colpiti dall’auto che stava inseguendo. , quando il film che dovrebbe essere molto buono inizierà la messa in onda.

Load More Related Articles
Load More By FX_MEDIA
Load More In BOTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Makina përplas këmbësorin në Kombinat, rëndë në spital

Spread the loveNjë aksident rrugor ka ndodhur këtë paradite, në Tiranë. Ngjarja është shën…